Nieuw seizoen van Fortnite lijkt een speciaal thema te krijgen

News
vrijdag, 23 februari 2024 om 15:30
2022 07 21 fortnite 1f1658306077
Het nieuwe seizoen van Fortnite komt er bijna aan. Het lijkt erop dat Epic Games een speciaal thema heeft gepland voor Chapter 5 Season 2.
Voor elk nieuw seizoen van Fortnite komt Epic met een speciaal tintje voor dat seizoen. Soms komt dat in de vorm van een bepaalde skin of een nieuw wapen. Maar voor Fortnite Chapter 5 Season 2 lijkt Epic nu wat groters te hebben gepland.
Meerdere leakers en data miners claimen namelijk dat het nieuwe seizoen gebaseerd is op de Griekse mythologie. Zo is er een skin van Athena, zijn er beelden en achtergronden opgedoken van Cerberus (de driekoppige hond die de poorten van de onderwereld bewaakt) en mogelijk ook skins van verschillende goden.
Het zou niet als een complete verrassing komen. De laatste maanden zijn er namelijk al meerdere keren geruchten opgedoken dat Epic van plan is om elementen uit de Griekse mythologie toe te voegen aan Fortnite.

Wanneer verschijnt het nieuwe seizoen?

Spelers moeten nog eventjes geduld hebben voordat ze met de nieuwe skins aan de slag kunnen. Een officiële releasedatum voor seizoen 2 is nog niet aangekondigd door Epic, maar het lijkt erop dat 8 maart de datum is dat de update live zal gaan.