Fortnite krijgt nieuw gebied en Haven's Masks erbij

News
donderdag, 03 februari 2022 om 16:30
fortnite chapter 3 headerf1638780870
Fortnite Battle Royale's v19.20 patch notes introduceert een nieuwe Point of Interest om te ontdekken voor spelers. Daarnaast wordt er ook een klassiek wapen aan Fortnite Chapter 3 toegevoegd en Haven’s Masks.
Fortnite’s V19.20 update introduceert Covert Canyon, een gloednieuw gebied in de bergen ten noorden van Camp Cuddle. De nieuwe locatie heeft een centrale waterweg die er doorheen snijdt en is rijk aan materialen om te verzamelen. De belangrijkste schat ligt in de kloof en bevat een mythische versie van de Stinger SMG, die volgens de patch notes meer kracht heeft dan een normale Stinger SMG, maar dat gaat ook gepaard met meer recoil.
De Mythic Stinger SMG is niet het enige wapen dat wordt toegevoegd in de Fortnite patch, zo keert ook de Heavy Shotgun terug. Het wapen is wel wat aangepast voor haar terugkeer, zo heeft het wapen een groter bereik, maar is het minder nauwkeurig.

Haven's Masks verdienen in Fortnite

Tot slot worden deze week twee belangrijke delen van Chapter 3 ontgrendelt op de battle pass, waaronder de mogelijkheid om Haven's Masks te krijgen. Om de Haven’s Masks te verdienen, moeten spelers veren in kisten op hert hele eiland vinden. Deze veren kunnen worden uitgegeven in het gedeelte ‘Haven’s Masks’ van de battle pass. Bij elk type masker is er ook een speciale opdracht die je eerst moet voltooien, voordat je de trotse eigenaar wordt van een masker.
Verder zijn er een paar problemen opgelost met de visual indicator voor het gebruik van een Reboot Van. Daarnaast is er een probleem opgelost waarbij games niet werden opgenomen tijdens een toernooi. Tot slot is de bug opgelost, waarbij de Web Shooters van Spider-Man vielen van geëlimineerde spelers.