'Fortnite krijgt Doctor Who crossover voor speciaal jubileum'

News
maandag, 17 april 2023 om 18:00
doctor who david tennantf1681744053
Fortnite heeft door de jaren heen al veel verschillende samenwerkingen gehad. Naar verluidt komt er nog eentje bij, namelijk een Doctor Who crossover.
Het is een speciaal jaar voor Whovians, de fans van de populaire sciencefiction show Doctor Who. Dit jaar is het namelijk tijd voor het zestigste jubileum van de serie. En daarvoor lijkt een speciaal evenement gepland te zijn.
Twitter-gebruiker iFireMonkey, die wel vaker aankomende events vroegtijdig naar buiten brengt, meldt namelijk dat er een crossover tussen Doctor Who en Fortnite aan lijkt te komen. Er zou namelijk een speciaal event komen genaamd ‘U.N.I.T Tardis Alert’. De Tardis is het iconische schip van Doctor Who, waarmee hij tussen tijd en dimensies kan reizen.

Doctor Who beloningen

Spelers die meedoen aan het evenement kunnen bovendien meerdere rewards verdienen die te maken hebben met de populaire serie. Daarnaast zullen er in de Item Shop twee Skins, twee Pickaxes, een Glider en een Emote te vinden zijn voor de Doctor Who crossover.
Het zal naar verluidt nog wel even gaan duren voordat het evenement plaatsvindt. De crossover zou namelijk tegelijkertijd plaatsvinden als twee weken aan Doctor Who celebrations. Die staan gepland voor in november, met een aantal specials. Zo zal David Tennant de rol weer gaan spelen en Catherine Tate stapt opnieuw in de huid van Donna Noble. Daarna zal Ncuti Gatwa (Sex Education) de mantel van The Doctor overnemen.

Populair Nieuws