De 5 beste Valentijnsdag 2021 cadeaus voor hem!

Article
vrijdag, 12 februari 2021 om 17:30
pexels alleksana 6478826f1612190626
Door alle maatregelen en gekke dingen die er gaande zijn in Nederland zou je bijna vergeten dat het alweer bijna Valentijnsdag is! Je wil natuurlijk niet je geliefde op deze speciale dag laten staan met lege handen, dus vergeet niet om een mooi cadeau te kopen. Dit zijn de beste Valentijnsdag 2021 cadeaus voor hem!

Games om je lang mee te vermaken

Door de lockdown moeten we ons allemaal zoveel mogelijk thuis vermaken en dat is niet altijd even makkelijk. De verveling slaat al immers snel toe. Wil je je partner door deze barre tijden heen slaan, dan is het een goed idee om een game cadeau te geven voor Valentijnsdag 2021 waar hij een lange tijd mee aan de slag kan gaan.
Het assortiment van games is wat dat betreft bijna eindeloos. Je hebt natuurlijk uitgebreide singleplayer avonturen zoals Assassin’s Creed Valhalla waar je veel uren in kan steken, maar ook multiplayer games waar geen enkel potje hetzelfde is. Zo is het leuk om samen op de bank een wedstrijd te spelen in FIFA 21 of een nieuw bestaan te beginnen in Animal Crossing New Horizons.
2 a1w switchf1612190796

Een gloednieuwe headset

Een potje gamen op de bank met vrienden is nu natuurlijk niet mogelijk, maar gelukkig zijn er genoeg opties om samen te spelen op je eigen console of PC. Daarvoor heb je natuurlijk alleen wel een gaming headset nodig, zodat je je vrienden goed kan verstaan en duidelijk met hen kan communiceren.
Een goede optie daarvoor is de Steelseries Arctis 1 Wireless. Zoals de naam al doet vermoeden is de headset draadloos en dus zeer makkelijk in gebruik. Daarnaast werkt de koptelefoon op alle mogelijke platformen, van de PC en Nintendo Switch tot aan de Xbox Series X en PlayStation 5. Zoals we van Steelseries gewend zijn is het geluid van hoge kwaliteit en is de microfoon gecertificeerd voor Discord en afneembaar. Wil je je partner dus verrassen met een uitstekende gaming headset, dan ben je met de Steelseries Arctis 1 Wireless aan het juiste adres.
game of thronesf1638269257

Spannende series

Door het coronavirus is het niet mogelijk om op een romantisch uitje te gaan, zoals we normaal met Valentijnsdag gewend zijn. Geen diner met kaarslicht is een restaurant, geen nacht doorbrengen in een hotel en geen bezoekje brengen aan de bioscoop. Gelukkig kan je je ook thuis samen goed vermaken.
Zo kan je bijvoorbeeld op Valentijnsdag knus op de bank hangen en een spannende serie samen kijken. Wat dat betreft is er ook genoeg keuze vandaag de dag, dankzij de grote hoeveelheid topseries die studio’s uitgeven. Van nagelbijtend spannende thrillers tot aan grootste fantasy series. Genoeg leuke series dus om je partner blij te maken op Valentijnsdag 2021!
pexels cottonbro 4009751f1612191020

Bordspellen om samen te spelen

Nu we zoveel mogelijk tijd thuis door moeten brengen, is het een ideaal moment om weer eens een bordspel op tafel te zetten. Het klinkt ouderwets, maar de laatste jaren zijn er enorm veel nieuwe bordspellen uitgebracht en is er voor ieder wat wils.
Is je partner bijvoorbeeld liefhebber van competitieve games, waarbij je moet zien te winnen van alle andere spelers, dan zijn er tal van bordspellen om uit te kiezen. Tegenwoordig zijn er ook alleen genoeg spellen waarbij spelers van een gezamenlijke tegenstander moeten winnen. Helemaal op Valentijnsdag is het natuurlijk leuker om samen te winnen dan je partner in te maken.
philips shaver series 7000 02 ali globalf1612191389

Een gladgeschoren gezicht

Door het coronavirus en de bijbehorende maatregelen zal de motivatie om verzorgd te blijven naar het nulpunt zijn gezakt. Ergens in de nabije toekomst wordt het alleen wel weer tijd om naar kantoor te gaan of andere openbare plaatsen in Nederland. Het is dan ook geen overbodige luxe om ervoor te zorgen dat je partner weer verzorgd voor de dag kan komen.
Wil je hem er goed uit laten zien na de lockdown, dan kan je hem voor Valentijnsdag 2021 een scheerapparaat cadeau doen. Vandaag de dag is het meer voor het compleet verwijderen van een baard en kan er ook gekozen worden voor precisietrimmers en scheerapparaten die met alle soorten facial hair om kunnen gaan. Op die manier kan hij natuurlijk ook helemaal het heertje zijn op Valentijnsdag zelf.