Fortnite haalt Travis Scott emote uit Fortnite winkel

News
dinsdag, 09 november 2021 om 10:30
fortnite travis scottf1636445174
De Travis Scott "Out West" emote is uit de Fortnite store gehaald door Epic Games. De reden voor het verwijderen van de emote zou te maken hebben met de gebeurtenissen op Astroworld. Ook de Daily Section is tijdelijk uitgeschakeld.
De Travis Scott emote "Out West" is niet meer verkrijgbaar in de store van Fortnite. Dit heeft zeer waarschijnlijk te maken met de gebeurtenissen op Astroworld, een evenement van Travis Scott, waar een groot aantal bezoekers gewond raakte en een aantal zelf stierven.

Travis Scott emote verkoop gestopt

Epic Games heeft besloten om de verkoop van de "Out West" emote te stoppen. De emote was ook onderdeel van de Daily Section, waarschijnlijk was dit getimed speciaal voor Astroworld, voordat het bedrijf wist dat het evenement zo uit de hand zou gaan lopen.
Epic Games heeft niet specifiek gereageerd op het verwijderen van de emote, maar wel op het uitschakelen van de Daily section. In de tweet wordt wel duidelijk gemaakt dat er aanpassingen aan worden gedaan, dus wordt de Travis Scott emote verwisseld met een ander item.
De reden dat er een Travis Scott emote in Fortnite zit, komt omdat Fortnite vorig jaar een online concert organiseerde van Travis Scott in Fortnite. Het bedrijf betaalde daar toen ongeveer 20 miljoen dollar voor.
Spelers die de emote hebben gekocht voor dat de emote door Epic Games uit de store is gehaald kunnen deze nog steeds in de game gebruiken.

Populair Nieuws