Update - Fortnite Galaxy Cup voor Android spelers aangekondigd

  Prijzen winnen met Fortnite doe je niet alleen op je console of PC. Je kan ook meedoen met het net aangekondigde mobiele toernooi van de game op 25 en 26 juli. De Fortnite Galaxy Cup is namelijk specifiek voor Android spelers en levert mooie prijzen op!

  Update - Laatste Fortnite Galaxy Cup?

  Het lijkt erop dat de eerste Fortnite Galaxy Cup ook meteen de laatste is. Door een onenigheid tussen Epic Games en Google is de Battle Royale game namelijk van de Google Play Store verwijderd. Epic Games heeft namelijk haar eigen betaalmethode aan de titel toegevoegd, die bovendien voordeliger is dan de betaalmethode van Google zelf. Dat gaat alleen tegen de voorwaarden in van de digitale winkel en dus heeft het techbedrijf stappen genomen.

  Origineel bericht

  De Fortnite Galaxy Cup werkt iets anders dan de andere Fortnite toernooien. Dit toernooi is speciaal voor mobiele spelers met een Android apparaat. Tijdens het toernooi, dat op 25 en 26 juli gehouden wordt, worden telkens de beste spelers geselecteerd als winnaars. Als je een winnaar van de dag bent, win je de Galaxy Scout Outfit die je in de afbeelding hierboven ziet. Als je tijdens het toernooi minstens aan vijf potjes deelneemt is er ook een prijs voor je, namelijk de Star Scout Wrap.

  Meedoen aan de Fortnite Galaxy Cup doe je zo!

  Denk jij dat je de een Fortnite Android speler bent om rekening mee te houden, doe dan zeker mee met de Fornite Galaxy Cup. Meedoen is eenvoudig. Je moet wel voldoen aan een paar regels. Zo moet je tweestapsverificatie aan hebben staan en je natuurlijk houden aan de voorwaarden van het toernooi. Daarnaast moet je minstens 13 jaar oud zijn om mee te doen en, als je jonger dan 18 jaar bent, toestemming van je ouders hebben om te mogen meespelen. Als je te jong bent mag je helaas niet meedoen zoals Fortnite speler Zenon onlangs op een vervelende manier ervaarde.

  Als je daaraan voldoet, kun je in de Fortnite app onder het kopje ‘Compete’ een inschrijving voltooien en je opmaken voor een gevecht met spelers uit heel Europa.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.