Gave Easter Egg gevonden in Ghost Of Tsushima

  Ghost Of Tsushima is een prachtige game waarin de Japanse levensstijl centraal staat. Een oplettende gamer heeft in de game een mooie easter egg gevonden die hommage doet aan andere PlayStation exclusives.

  Ghost of Tsushima is nog geen week oud, maar toch heeft een oplettende gamer een bijzondere easter egg gevonden in de game. De game is een PlayStation 4 exclusive en maker Sucker Punch vond het blijkbaar een aardige geste om geheel in Japanse stijl een hommage te brengen aan een aantal exclusives van andere Sony studio's.

  Op een tafel kan de speler een aantal origami figuren vinden die verwijzen naar onder anderen Shadow of the Colossus, God of War, Days Gone, Horizon Zero Dawn, Death Stranding, Ratchet & Clank, Last of Us, Dreams en Concrete Genie.
  De easter egg werd als eerste gevonden door twitter gebruiker xGarbett die er ook een video van op Youtube plaatste.

  Easter Egg in Ghost Of Tsushima: je moet er wel wat voor doen

  De easter egg is niet zomaar te vinden, je moet er wel echt voor werken. De tafel met origami figuren is namelijk pas te vinden nadat je de game helemaal uit gespeeld hebt. Sta je daarna voor je hut, dan kan je die hut bezoeken en daarin de tafel met de verschillende figuren vinden.

  Het uitspelen van Ghost of Tsushima is niet even iets dat je zomaar doet. De hoofdverhaallijn van de game neemt zo'n 17 uur in beslag. Echter, de open wereld van Tsushima is erg uitnodigend om te verkennen en om zij-missies uit te voeren. Daarin kan je makkelijk nog eens 20 uur besteden.

  Ghost of Tsushima kreeg van ons in de review een meer dan terechte 8,5. Wij raden dan ook aan om eerst rustig de tijd te nemen om van het eiland Tsushima te genieten voor je de easter egg gaat opzoeken.

  Ghost of Tsushima

  Verkijgbaar vanaf 17 july 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.