Baldur's Gate 3 krijgt nieuwe klasse

  Baldur’s Gate 3 krijgt alweer de vierde update, Nature’s Power. Dat is gisteravond tijdens een livestream bekend gemaakt door Larian Studios.

  Dat de vierde update eraan zat te komen was al bekend, maar nu zijn er ook details bekendgemaakt. Er komt een nieuw speelbare klasse in de Early Acces-game toegevoegd. Dit worden Druiden, deze hebben de kracht om in beesten te veranderen die je onlangs bent tegengekomen.

  Zo kan je gelijk in een wolf, das, raaf, kat of spin veranderen. In totaal heeft de Druid klasse meer dan dertig verschillende spreuken om te gebruiken.

  Larian laat de NPCs in de game ook op verschillende manieren reageren op de nieuwe Druid klasse. Wanneer je de vorm van een beer aanneemt, kan je dan met andere beren praten. De Druiden krijgen ook een keuze om een achtergrond verhaal te bepalen, zo kan je kiezen uit een de Circle of the Land of Circle of the Moon.

  Andere aanpassingen

  Verder worden er nog andere aanpassingen gedaan aan Baldur’s Gate 3. Zo kan je met ‘Loaded Dice’ spelen, waarbij elke interactie in de game afhankelijk is van een gesimuleerde rol met een dobbelsteen. Ook worden er diverse aanpassingen gedaan die de game fijner en speelbaarder moeten maken. Functies zoals een doelwit bepalen door op portretten te klikken, een aparte knop om fakkels te gebruiken en een optie om van gevechten te vluchten.

  De nieuwe patch van Baldur’s Gate 3 moet binnenkort verschijnen en wordt pas uitgebracht wanneer hij echt klaar is.

  Baldur's Gate III

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.