Finale The Walking Dead seizoen 10 'A Certain Doom' komt eraan

  Goed nieuws voor iedereen die op de The Walking Dead seizoen 10 finale zitten te wachten. De tiende seizoen van de AMC-serie krijgt snel zijn climax! De post-productie van de aflevering is namelijk hervat en dat betekent dat de aflevering onderweg is.

  AMC

  De laatste aflevering van het tiende The Walking Dead seizoen zal A Certain Doom heten. Doordat het coronavirus ineens de kop opstak, kon de aflevering niet meer afgemonteerd worden en dus moest deze uitgesteld worden naar een onbekende datum. Er mocht namelijk niemand meer de studio in en gezien de geavanceerde mixingtools die gebruikt worden voor de show, kon er niet op afstand gewerkt worden. Nu, enkele maanden later, is de datum nog niet bekend, maar is de post-productie van de aflevering inmiddels hervat.

  Showrunner Angela Kang heeft eerder al aangegeven dat er niet meer veel werk aan de winkel is voordat de aflevering uitgezonden kan worden. Dat betekent dat we waarschijnlijk heel binnenkort de aflevering mogen bewonderen. Zodra dat het geval is, mogen we onze borsten nat maken alks we de diverse berichten mogen geloven.

  Epische finale

  Zo heeft Negan acteur, Jeffrey Dan Morgan, al gemeld dat de finale van dit seizoen episch moet gaan worden. Er staat in ieder geval een enorm leger zombies onder leiding van Beta voor de deur van de groep overlevenden. Zij kunnen inmiddels geen kant meer op, waardoor een gevecht onvermijdelijk is. Negan hintte ook op een aantal sterfgevallen in de aflevering en een cliffhanger waar je U tegen zegt. Wij zijn erg benieuwd hoe The Walking Dead seizoen 10 echt afgesloten zal worden en wat het lot is van de groep die zich verschanst in het verlaten ziekenhuis.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.