Grote sterfgevallen op komst in The Walking Dead seizoen 10 finale

  De finale van seizoen 10 van The Walking Dead laat nog even op zich wachten. Deze tijd kunnen we het beste gebruiken om ons voor te bereiden op een aantal grote sterfgevallen in de serie. Uitvoerend producent Denise Huth belooft namelijk dat lang niet iedereen de laatste aflevering overleeft.

  FOX

  Tijdens de meest recente aflevering van Talking Dead, de talkshow die The Walking Dead bespreekt, liet Huth weten dat er grote sterfgevallen op komst zijn in de laatste aflevering van het seizoen. Dit heeft alles te maken met de gebeurtenissen tussen de aanval op Hilltop en de reünie van de personages na deze aanval.

  Er is in de tussentijd een plan bedacht volgens Huth, waarvan we nog niet weten wat dit is. Het gevoel is wel dat er wederom voorbereidingen getroffen worden voor een komende aanval, waarschijnlijk van de horde zombies die Beta momenteel aanvoert. In de laatste aflevering stond die horde van honderden zombies ineens voor de schuilplek van de overlevenden.

  “Beta is een ding, hij is maar een man. Maar die duizenden Walkers zijn een heel ander verhaal.”

  Denise Huth

  Wie zal het overleven en wie niet?

  In de laatste aflevering is Alpha inmiddels dood, waarna ze Carol nog even mentaal stalkt. Ook lijkt Alpha nog in Betas hoofd te zitten, want hij krijgt aanwijzingen om zijn instinct te volgen en dus naar een verlaten gebouw te gaan in plaats van naar Hilltop. Dat gevoel lijkt juist te zijn, want met de enorme horde voor de deur van hun schuilplaats kan de groep overlevenden nu geen kant op. Wie overleven er en wie sterven als de aanval straks losbarst in aflevering 16 van seizoen 10?

  De groep heeft talloze gewonden die minder mobiel zijn en bovendien is het gebouw niet de ideale plek voor een strijd tegen honderden zombies als ze eenmaal binnen zijn. De kans is groot dat een aantal onbekenden verdwijnen tussen de hongerige kaken van een ondode, want dit gebeurt vaker in de serie. Welke grote namen er dit keer zullen sterven is nog onbekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.