Finale The Walking Dead season 10 releasedatum onthulling komt eraan

  Van The Walking Dead season 10 hebben we nog altijd één aflevering tegoed. Deze aflevering kwam er niet doordat we ineens met het coronavirus te maken kregen. Na een hele tijd wachten is het bijna zover en mogen we van de aflevering gaan smullen. Wanneer precies zal onthuld worden tijden de virtuele Comic Con, de SDCC 2020.

  FOX

  Showrunner Angela Kang meldde dit als reactie op een vraag die haar via Instagram gesteld werd. Een fan vroeg letterlijk naar de datum waarop de aflevering te zien zou zijn, waarop Kang antwoordde dat er een onthulling komt tijdens Comic Con. Tijdens dit evenement is namelijk een panel met onder andere Jeffrey Dean Morgan en Lauren Cohan. De datum van dit panel is 24 juli om 22:00 uur Nederlandse tijd.

  Als je seizoen 10 van The Walking Dead nog moet kijken, stop dan nu met lezen in verband met spoilers.

  Wat brengt The Walking Dead season 10?

  De afgelopen aflevering kregen we alweer drie maanden geleden voor onze kiezen en die eindigde in een nogal vervelende situatie voor de overlevenden. Waar Negan Alpha op behoorlijk brute manier om het leven bracht, is Beta nu woedend. Hij heeft een leger ondoden bij elkaar geraapt en staat voor de schuilplaats van de groep. Gezien het oude ziekenhuis maar één in- en uitgang heeft, is een gevecht onvermijdelijk.

  Negan acteur Jeffrey Dean Morgan wist te melden dat er in ieder geval een epische strijd aan zit te komen en Norman Reedus, de acteur die Daryl Dixon speelt, vergeleek de aflevering zelfs met Game of Thrones. Dat belooft behoorlijk wat.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.