Final Fantasy XVI nu al met bizar veel korting te scoren

News
vrijdag, 14 juli 2023 om 15:00
final fantasy xvi headerf1686904487
RPG-fans kunnen sinds eind juni genieten van Final Fantasy XVI. Heb je de gloednieuwe game van Square Enix nog niet, dan kan je die nu al met bizar veel korting scoren!
De Final Fantasy-reeks is één van de meest bekende game-franchises. De titels worden al gemaakt sinds de jaren 80 en blijven onverminderd populair. Zo is ook Final Fantasy XIV al jaren één van de populairste MMO’s.
Square Enix komt dan ook aan de lopende band met nieuwe games in de Final Fantasy-reeks. Zo konden we vorig jaar nog genieten van Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, wordt er hard gewerkt aan Final Fantasy VII Rebirth en is natuurlijk recent Final Fantasy XVI gelanceerd.
Laatstgenoemde is nu ook al opvallend goedkoop te krijgen. Je kan de nieuwe Final Fantasy namelijk nu al met 21 procent korting krijgen bij bol.com tijdens de sale, ondanks dat Final Fantasy XVI nog niet eens drie weken in de winkelschappen ligt.

Een nieuwe standaard voor de serie

Met Final Fantasy XVI haal je daarnaast een meesterwerk in huis. In onze review hebben wij de game beloond met een welverdiende 9,3. Dit had Chris te zeggen over de nieuwe Final Fantasy:

“Het kan dus tóch, een AAA game maken zonder crunch, die gewoon af is bij release, met een complex, intrigerend verhaal en goed uitgewerkte gameplay. Final Fantasy XVI is een compleet pakket met vele tientallen uren gameplay, een duister, meer volwassen verhaal vol intriges en drama waarbij niemand gespaard wordt, verpakt in een combinatie van grootse gevechten en uitgebreide cinematografische scenes.”

Populair Nieuws

Laatste Reacties