Final Fantasy VII Remake aankondiging onderweg

  Final Fantasy VII Remake is al even uit en laat je het avontuur van jaren geleden op een nieuwe manier beleven. Rondom de game komt binnenkort een aankondiging die wel eens over extra content of zelfs deel 2 van de remake zou kunnen gaan.

  Motomu Toriyama, co-director van Final Fantasy 7 Remake, zal namelijk volgens Twittteraar en vertaler @aitaikimochi zijn opwachting maken tijdens de Final Fantasy VII Remake Orchestra Tour. Hij zal daar op 13 februari 2021 om 8 uur als onderdeel van de show voorbij komen en het een en ander vertellen over het project. Wat dat precies is, is niet gemeld, maar het gaat om een onthulling die alléén tijdens die show voorbij zal komen.

  Final Fantasy VII Remake is een game die bestaat uit uit meerdere delen. Het eerste deel is al een tijdje uit, terwijl de rest nog volop in ontwikkeling is. De aankondiging zou dan ook over een vervolg kunnen gaan op het eerste deel van de game, maar net zo goed over nieuwe content voor dat eerste deel.

  Hieronder de tweet van Aitaikimochi:

  Patenten vastgelegd op Final Fantasy VII namen

  Er zijn namelijk enkele patenten vastgelegd op Final Fantasy VII-gerelateerde namen in Japan, nog niet zo lang geleden. De namen Ever Crisis, The First Soldier en het logo van de Shinra Electric Company zijn gepatenteerd door Square Enix. Fans koppelden al snel de patenten aan de remake van de game, maar Square Enix hield haar lippen stijf op elkaar.

  Het eerste deel van de Final Fantasy VII Remake kwam al uit op 2 maart 2020, maar over de releasedatum van de overige delen is nog met geen woord gerept. Het zou zomaar kunnen zijn dat Square Enix met wereldnieuws komt, tijdens het concert. Dit zou ook niet de eerste keer zijn. Tijdens de E3 2019 hadden wij al een primeur rondom Kingdom Hearts 3, die tijdens een concert bekendgemaakt werd.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.