Donderdag een nieuwe State of Play met PS4 en PS5 nieuws

News
woensdag, 24 februari 2021 om 7:30
state of playf1614147655
Sony heeft een nieuwe State of Play aangekondigd voor komende donderdag, 25 februari 2021. In een stream van ongeveer 30 minuten brengt Sony ons hierin het laatste PS4 en PS5 nieuws rondom komende PS4- en PS5-games.
Sony kondigde de State of Play aan via haar PlayStation Blog. In de post wordt gesproken over een stream die updates brengt over komende PS4 en PS5 games en dieper induikt op eerder aangekondigde titels. Er zal gedurende 30 minuten veel voorbij komen, waaronder nieuwe aankondigingen en third party- en indiegames die voorbij kwamen in de PlayStation 5 showcase van juni 2020.
De State of Play begint aanstaande donderdag om 22:00 uur en is te volgen via Twitch en YouTube. Er zal geen nieuws rondom hardware of dergelijke voorbij komen volgens Sony. Aankondigingen of onthullingen rondom de nieuwe PS VR blijven dus uit tijdens deze stream. De kans is wel groot dat er even gesproken wordt over de PlayStation exclusives die naar PC komen.

State of Play volgt Play at Home aankondiging

Het nieuws rondom de State of Play volgt de aankondiging van de nieuwe Play at Home periode die Sony gisteren uit de doeken deed. Tijdens deze periode, die op 1 maart 2021 start, zal Ratchet and Clank gratis zijn vanaf 1 maart en wordt er een lange proefperiode gegeven op het animatiekanaal Funimation en Wakanim. Later zullen er nog veel meer gratis games en entertainmentaanbiedingen volgen tijdens Play at Home. Deze aanbieding loopt namelijk tot en met juni 2021.

Populair Nieuws

Laatste Reacties