Filmtip: The Pursuit of Happyness staat nu op Ziggo GO

News
dinsdag, 11 mei 2021 om 14:00
the pursuit of happynessf1620723106
Als je op zoek bent naar een goede film om te kijken, dan is er goed nieuws voor jou. The Pursuit of Happyness, één van de beste films met Will Smith in de hoofdrol, staat namelijk nu op Ziggo GO.
The Pursuit of Happyness wordt regelmatig omschreven als een moderne klassieker, daarom is het ook zo fijn dat de film nu te zien is bij Ziggo GO. Wat de film zo goed maakt is niet alleen het acteerwerk van Will Smith, maar ook het onderliggende verhaal van de film. The Pursuit of Happyness is namelijk gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Christopher Gardner, een man die op straat belandde met zijn zoon en alles op alles zette om toch succesvol te worden.
Het verhaal van The Pursuit of Happyness gaat op en neer als een jojo, maar uiteindelijk is het gewoon een ronduit inspirerend verhaal voor iedereen die het even niet zo prettig heeft. Will Smith weet de rol van Chris Gardner uitstekend te vertolken en doordat hij zijn eigen zoon, Jaden Smith, bij de productie heeft betrokken voelt het ook echt alsof hij constant tegen zijn zoon praat. Veel mensen zijn nog steeds van mening dat Will Smith een Oscar had moeten winnen voor deze film, maar die is er helaas nooit gekomen.

The Pursuit of Happyness op Ziggo GO

De kans bestaat dat je The Pursuit of Happyness recent nog gezien hebt. De geliefde film met Will Smith staat dan ook op Netflix en is te krijgen bij Pathé Thuis. Mocht je allebei die diensten nou niet gebruiken, maar wel toegang hebben tot Ziggo GO, dan is deze toevoeging dus best wel goed nieuws voor jou. Naast The Pursuit of Happyness is er ook nog veel meer andere content te zien op Ziggo GO.

Populair Nieuws