Update - Enorm hoge korting op PS5, Switch en meer games in Select sale op bol.com!

  Wanneer een nieuwe game uitkomt willen we die natuurlijk zo snel mogelijk in huis halen, maar dat kan helaas wel flink in de kosten lopen. Gelukkig is bol.com nu een Select sale gestart, waarbij er een aantal deals voor onder andere PS5, Nintendo Switch en Xbox Series X games met enorm veel korting voorbij komen.

  De laatste jaren hebben webshops steeds meer terrein gewonnen ten opzichte van retailers, maar dat is helemaal het geval geworden sinds de coronacrisis. Bij het online bestellen heb je alleen wel het nadeel dat je soms verzendkosten moet betalen en niet altijd de keuze hebt om het te laten bezorgen wanneer het voor jou uitkomt. Gelukkig is dat bij bol.com geen probleem wanneer je Select-lid bent - wat slechts een tientje per jaar kost.

  Veel games met korting voor Select-leden

  Het zijn van een Select-lid op bol.com is momenteel zelfs helemaal voordelig. De webshop is namelijk van start gegaan met een sale, waarbij Select-leden nog meer korting dan normaal krijgen. Op die manier kan je niet alleen gelijk de volgende dag met de game aan de slag, maar kan je er ook nog lekker op besparen. Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rijtje gezet:

  Naast deze zeer aantrekkelijke deals heeft bol.com nog meer games in de aanbieding. Wil je de volledige lijst aan titels die met korting te koop zijn, klik dan hier!

  Dit bericht is bijgewerkt op 11 mei 2021.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.