Film Elvis binnenkort gratis te streamen voor HBO-Max leden

News
zaterdag, 27 augustus 2022 om 11:00
elvis trailerf1645173091
De muziekfilm Elvis, over de beroemdheid Elvis Presley, is vanaf 2 september te zien op de streamingdienst HBO Max. Mensen met een abonnement kunnen de film vanaf dan dus gratis bekijken. De film draait momenteel ook nog in de bioscoop.
De film Elvis is geregisseerd door Baz Luhrmann, die we kennen van de grote muzikale hit Moulin Rouge! Ook maakte hij een paar grote hits met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol: Romeo + Juliet (1996) en The Great Gatsby (2013). De hoofdrol in Elvis wordt vertolkt door een minder bekende acteur, namelijk Austin Butler. Wel is een belangrijke bijrol weggelegd voor Tom Hanks.

Elvis gratis op HBO Max: waar gaat het over?

Hanks kruipt in de rol van Elvis' manager Colonel en het is min of meer de mysterieuze relatie tussen Elvis en Colonel die een prominente rol vervult in de film, naast uiteraard het levensverhaal van Elvis. Voor Elvis-fans zal er waarschijnlijk niet zoveel nieuws verteld worden, maar voor mensen die de naam Elvis kennen, maar niet zoveel over zijn leven weten, is de film een handiger manier om wat kennis bij te spijkeren. Zo zien we hoe Elvis zo populair is geworden; zijn opvallende sexy danspasjes waren onderwerp van gesprek. Jonge dames vielen als bosjes voor Elvis neer, terwijl anderen er moeite mee hadden.
Dit alles gebeurde in een roerig Amerika, het tijdperk waarin Martin Luther King onder meer werd vermoord. Butler vertolkt Elvis op een zeer overtuigende manier en zingt bovendien de liedjes allemaal zelf. Het schijnt dat hij bijna drie jaar non-stop aan dit project gewerkt heeft. Het resultaat mag je zien op 2 september.

Populair Nieuws