FIFA 23 concurrent eFootball krijgt snel een update

News
vrijdag, 12 augustus 2022 om 16:30
2022 05 2 efootball 2022 1f1651308938
Een nieuw voetbalseizoen gaat altijd gepaard met een nieuwe FIFA game, maar EA is niet de enige met een voetbalgame. Konami concurreert bijvoorbeeld met eFootball, de opvolger van Pro Evolution Soccer. Binnenkort wordt eFootball 2022 met een update veranderd in eFootball 2023.
Als je niet kan wachten om met een voetbalgame aan de slag te gaan die up to date is voor het huidige seizoen is er goed nieuws. Want hoewel FIFA 23 pas eind september verschijnt. komt Konami deze maand nog met eFootball 2023. Dat laat het bedrijf weten via de officiële Twitter-pagina van de game.
Er staat nog geen precieze datum voor de 2023 update van eFootball, maar er wordt beloofd dat meer informatie snel volgt. In ieder geval kun je veel data uit eFootball 2022 behouden wanneer de game wordt geüpdatet. Voor details daarover volgt een in-game aankondiging.

eFootball 2023 blijft verbeteren

Konami’s keuze om Pro Evolution Soccer te vervangen door eFootball viel niet overal in goede aarde. Er waren veel klachten over de grafische kwaliteit van de game. Belangrijker was dat de game veel features en teams miste die PES wel had.
Maar Konami geeft aan dat er geluisterd wordt naar spelers. Het bedrijf verzamelt zoveel mogelijk feedback om de game te verbeteren. Ook brengt het nieuwe features naar de game om zoveel mogelijk spelers iets te geven waar ze plezier aan kunnen beleven.