FIFA 22 brengt spectaculair Team of the Year (TOTY)

News
vrijdag, 21 januari 2022 om 7:30
fifa 22 toty team of the yearf1642756343
Het FIFA 22 TOTY is onthuld. In het spectaculaire Team of the Year heeft EA Sports na een stemronde de beste voetballers van het jaar 2021 opgenomen in één team. Hofleverancier van het TOTY is PSG met vijf voetballers. FIFA 22-spelers kunnen op FUT vanaf vrijdag 21 januari met het TOTY aan de slag.
In de vorm van een reveal video bracht EA Sports het TOTY naar buiten. De legendarische ex-voetballer David Beckham introduceerde de elf spelers met de meeste stemmen. De afgelopen weken konden FIFA 22-spelers huns tem laten horen. Zij konden een elftal samenstellen met voetballer die het afgelopen jaar uit hadden geblonken. Zo was daar ook Ajax-aanvoerder Dusan Tadic om uit te kiezen. De aanvaller zit niet in het FUT 22 TOTY.

FIFA 22 TOTY verdedigers

Op doel staat de Italiaan Gianluigi Donnarumma (96) van Paris Saint-Germain. De doelman won met Italië het EK-voetbal en werd uitgeroepen tot beste voetballer van het toernooi. Donnarumma maakte afgelopen zomer de transfervrije overstap van AC Milan naar Parijs. In de verdediging zijn ook teamgenoten Achraf Hakimi (93) en Marquinhos (95) te vinden, samen met Manchester City-sterren Joáo Cancelo (94) en Rúben Dias (97).

Middenvelders FIFA 22 TOTY

Op het middenveld schitteren teamgenoten N’golo Kanté (96) en Jorginho (97). Samen wonnen de twee de Champions League, door Manchester City met 0-1 te verslaan. Daarnaast won Italiaan Jorginho ook nog eens het EK. Naast het duo straalt Kevin De Bruyne (96), die met Manchester City de Engelse Premier League wist te winnen. Met de drie Premier League-sterren staat er een dodelijk middenveld in het TOTY.
messi fifa 22f1641807913

TOTY FIFA 22 aanvallers

In de aanval zijn de drie spelers met de hoogste ratings te vinden. Ballon d’Or-winnaar Lionel Messi (98) straalt naast FIFA-wereldvoetballer van het jaar Robert Lewandowski (98). De Pool was in het afgelopen jaar een ware doelpuntenmachine. Lewandowski schoot in het shirt van Bayern München bijna alle ballen raak en wist in het 2021 tot 69 doelpunten te komen. Messi, die afgelopen zomer de transfervrije overstap van FC Barcelona naar PSG maakte, won met Argentinië de Copa América. Naast de twee supersterren straal Kylian Mbappé (97), teamgenoot van Messi, in het TOTY.

FIFA 22 Team of the Year

In de komende week zullen de elf TOTY-sterren beschikbaar komen in FIFA 22 Ultimate Team. Vanaf vrijdag 21 januari komen de allereerste spelers online, namelijk de aanvallers.