FIFA 21 TOTW 2 onthuld; tweede Day 1 patch onderweg

  FIFA 21 is voor een deel van de spelers al een paar dagen uit. De game kent in deze begin fase nog een aantal bugs. EA bracht daarom deze week al een eerste day-one patch voor de game uit. De patch verhielp nog niet alle problemen. Een tweede day-one patch is nu onderweg naar FIFA 21, samen met het tweede Team of the Week.

  De eerste FIFA 21 update richtte zich vooral op de online modi van de game. FIFA 21 kende online het probleem dat spelers ná het laatste fluitsignaal door moesten spelen tegen de CPU. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en is nu verholpen door EA.

  Problemen in FIFA 21 aangepakt

  In de tweede Day 1 patch pakt EA nog meer probleempjes aan in FIFA 21. De online modi Ultimate Team, VOLTA en Pro Clubs worden aangepakt. In FUT was er een probleem op de transfermarkt, waardoor biedingen op spelers niet soepel verliepen.

  Voor de rest zijn er een aantal ‘kleine’ problemen opgelost. Bij Pro Clubs was er een probleem bij aanvallers. Spelers die rechtsmidden of rechtsbuiten stonden, hadden niet dezelfde kenmerken als linksmidden- en linksbuiten-spelers. Dit is nu verholpen. In VOLTA zijn er een paar schoonheidsfoutjes aangepakt.

  Nieuwe transfers in FIFA 21

  In het grootste gedeelte van de voetbalwereld is de transfermarkt gesloten. Bij de start van FIFA 21 voegde EA de meeste spelers al aan hun nieuwe club toe. Hierdoor hebben sommige spelers een FUT-kaart bij zowel hun oude, als nieuwe club. Bijvoorbeeld Gareth Bale, die de overstap maakte van Real Madrid naar Tottenham Hotspur.

  Nadat FIFA 21 uitkwam, verkaste een hoop spelers alsnog naar een andere club. Zij zitten in FUT en andere modi nog niet bij hun juiste club. Met een update zorgt EA er meestal voor dat dit veranderd wordt. Wanneer deze online komt, is nog niet bekend. Verwacht wordt dat de update samen met de tweede Day 1 patch volgt.

  FIFA 21 TOTW 2 onthuld

  EA maakte daarnaast wel het tweede Team of the Week (TOTW) bekend. In dit team zijn spelers opgenomen die hoge ratings hebben. Onder meer Bayern-spits Lewandowski (rating: 92), Spurs-spits Kane (rating: 89), Dortmund-spits Halland (rating: 86) en Real Madrid-doelman Courtois (rating: 90) zijn in dit team opgenomen.

  FIFA 21 verschijnt voor Xbox One, PS4, PC en Nintendo Switch op vrijdag 9 oktober. Later komt de footie ook naar Xbox Series X en PlayStation 5. In onze FIFA 21 review lees je alvast wat je van de game kan verwachten.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.