Fear The Walking Dead beelden tonen spoiler Morgan

News
dinsdag, 08 september 2020 om 9:30
fear the walking deadf1599492740
In een nieuwe foto van het zesde seizoen van Fear The Walking Dead is een grote spoiler te zien. In de trailer werd al veel weggegeven, maar de foto laat weer andere beelden zien van een bepaald persoon in gevaar.
De spin-off serie van The Walking Dead, Fear The Walking Dead, heeft wellicht een grote spoiler voor het nieuwe seizoen laten glippen. Het gaat over het lot van Morgan Jones, wie eerder ook al voorkwam in The Walking Dead zelf. In de trailer van het zesde seizoen van de serie was Morgan al in levensgevaar te zien. Hij lag buiten tegen een huis met een flink doorbloed shirt, terwijl er zombies zijn kant op kwamen.
Op een nieuwe foto is Morgan te zien met zwaar bloeddoorlopen ogen. Morgan ziet eruit alsof hij in ernstig levensgevaar is. Daarnaast hoor je in de trailer van het nieuwe seizoen dat Ginny iemand achter hem aanstuurt om hem te vermoorden, als hij niet al dood is.

Morgan is een oude rot

Morgan zelf is een bijzonder karakter in de wereld van The Walking Dead. Hij is voor het eerst te zien in de eerste aflevering van The Walking Dead zelf. Hier redt hij de hoofdpersoon Rick Grimes en licht hij hem in over wat er allemaal met de wereld gebeurd is. Morgan Helpt Rick onderweg, maar is daarna lang afwezig uit de serie.
Het eerstvolgende wat we van hem zien is een bepaald niet verbeterde versie van hem. Zijn zoon is overleden en hij is zelf helemaal doorgedraaid. Hij weet het alleen een draai te geven en zijn hoofd tot rust te laten komen. Uiteindelijk verlaat hij de groep en daarmee ook de serie, maar gelukkig keert hij terug in Fear The Walking Dead, waar hij opnieuw een grote rol op zich neemt.

Populair Nieuws