Call of Duty Warzone krijgt vandaag nieuwe Italiaanse operator

  Activision en Infinity Ward blijven Call of Duty Warzone aanvullen met nieuwe content. Zo krijgt de Battle Royale shooter er vandaag een gloednieuwe, Italiaanse operator bij: Morte.

  Spelers die vandaag inloggen op Call of Duty Warzone zullen een nieuwe operator zien in de lijst van beschikbare karakters waarmee ze zullen spelen. De nieuwste operator is bovendien een opvallende verschijning tussen de veelal serieuze, militaire types. Morte is namelijk een mix van Italiaanse special forces en een cowboy.

  Met zijn cowboyhoed en omgevouwen poncho lijkt hij opvallend veel op Clint Eastwood uit The Good, The Bad and The Ugly. Heel opvallend is dat ook niet, want volgens Activision heeft de nieuwe operator ‘een passie voor Italiaanse western films’.

  Gebaseerd op een echt persoon

  Daar houdt het aparte verhaal van Morte niet bij op. De nieuwe operator is namelijk ook nog eens gebaseerd op een echt persoon, de Italiaanse rapper Fabio Rovazzi. De muzikant heeft de technical artist van de ontwikkelaar, Bernardo Antoniazzi, op een science-fiction beurs. Het duo raakte daar aan de praat en de rest is geschiedenis. Rovazzi is enorm enthousiast om zijn gelijkenis te zien in Call of Duty Warzone, dat laat hij weten op zijn YouTube-kanaal.

  “Om een karakter te zijn in Call of Duty wa altijd een geheime en onmogelijke droom van mij geweest. Er zijn geen woorden om te omschrijven hoe geweldig ik het vind om de mogelijkheid te krijgen om mijn stem en beeltenis te geven aan een operator.”

  Fabio Rovazzi

  De enige mogelijkheid tot nu toe om met Morte aan de slag te gaan, is door de Operator Bundle van 2400 CP binnen te halen.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.