Update - T-Mobile netwerk lijkt met storing te kampen

News
vrijdag, 12 mei 2023 om 11:30
Er lijken problemen te zijn bij T-Mobile. Er stromen veel meldingen van een storing binnen op Allestoringen.nl. Ook over andere providers op het netwerk komen veel meldingen binnen.

Update - T-Mobile storing was van korte duur

De storing bij T-Mobile is inmiddels erkend door het webcare-team van de provider. Nog mooier is dat de problemen ook alweer voorbij zijn. Mocht je nog steeds ergens problemen mee ervaren, dan is het advies om je telefoon opnieuw op te starten. Daarna zou alles het weer moeten doen.
Oorspronkelijk bericht:
Veel T-Mobile klanten lijken last te hebben van een storing. Sinds ongeveer 11.00 vanochtend schiet het aantal meldigen op Allestoringen in rap tempo om hoog. Ook bij Simpel en Tele2 zijn pieken te zien: beide providers zitten op het netwerk van T-Mobile.
Het is niet duidelijk wat er precies aan de hand is: T-Mobile maakt geen melding van een storing via Twitter of de website. Dat is niet ongebruikelijk: vaak komen er bij storingen niet meteen al statements over de situatie. Dat lijkt momenteel ook een goede keuze te zijn.

Is de T-Mobile storing snel opgelost?

Het lijkt namelijk goed mogelijk dat er namelijk snel een einde komt aan de storing. Het aantal meldingen zat een aantal minuten lang tegen de 2000, maar inmiddels zakt het alweer af. Toch is het belangrijk om niet te vroeg te juigen.
Het komt namelijk ook voor dat een storing eerst maar kort lijkt te duren en kort daarna toch weer een tweede peik krijgt. Het kan dus zijn dat als je problemen ervaart, dat nog even zo blijft. We houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Populair Nieuws