PlayStation Plus tijdelijk niet nodig voor populaire games

News
woensdag, 15 december 2021 om 11:30
playstation 5 thumbf1624433855
Als je online wil gamen op de PlayStation heb je hiervoor een PlayStation Plus abonnement nodig. Af en toe zet Sony dit uit, waardoor iedereen online kan gamen voor een bepaalde tijd. Zo heb je geen PS Plus dit weekend nodig voor populaire games.
Normaal gesproken hebben gamers een PlayStation Plus-abonnement nodig om online games te spelen op de console, maar dit weekend is dat niet het geval. Je kunt namelijk vanaf zaterdag om 00:01 uur tot zondag 23:59 uur gratis multiplayermodi van een aantal games spelen via PlayStation Network.
PlayStation heeft dit zelf laten weten via Twitter dat het van 18 tot 19 december mogelijk is om Call of Duty Vanguard, NBA 2K22 en Grand Theft Auto Online gratis te spelen is. De games zijn te spelen op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Spelers hebben de games wel zelf nodig om deze daadwerkelijk online te kunnen spelen.

Kerst in Call of Duty Vanguard

Op 17 december begint ook het kerstevent van Call of Duty Vanguard. Spelers krijgen nieuwe modi en skins en maps zijn helemaal speciaal gedecoreerd voor Kerstmis. Eén van de nieuwe modi heet Armageddon. Het doel hiervan is om een bepaalde zone zo lang mogelijk te verdedigen en zoveel mogelijk care packages veilig te stellen, die er deze keer uitzien als kerstcadeau's.
Het event van Call of Duty Vanguard zal Festive Horror heten en heeft ook al een trailer gekregen. Dit weekend kunnen de spelers van CoD dus ook genieten van het kerst-thema met de gratis multiplayermodi.

Populair Nieuws