Amazon Prime strooit weer met gratis games in februari

News
maandag, 31 januari 2022 om 11:00
stellaris headerf1643622507
Na PlayStation Plus en Xbox Games with Gold is Amazon de laatste tijd ook maandelijks gratis games aan het uitdelen. Nu is bekend welke titels er allemaal kosteloos worden aangeboden in februari op Amazon Prime Gaming.
Als Nederlanders zeggen we natuurlijk nooit nee tegen gratis games en een Amazon Prime-abonnement is dan ook een prachtige deal. Voor drie euro per maand krijg je namelijk niet alleen toegang tot de streamingdienst Amazon Prime Video, maar ook tot alle voordelen van Amazon Prime Gaming - inclusief een berg gratis games elke maand.
Nu heeft Amazon bekendgemaakt welke titels we in februari allemaal kunnen scoren. Tijdens de frisse maand kunnen we binnen namelijk lekker genieten van de 4X strategiegame Stellaris, de survival-game Ashwalkers, de turn-based city builder As Far as the Eye, de ritmische shoot ‘em up Double Kick Heroes en de voetbalgame Golazo! Soccer League. Er is voor ieder wat wils te vinden.
Daar blijft het bovendien niet bij, want in februari kan je ook profiteren van verschillende in-game bonussen bij Amazon Prime Gaming. Zo kan je gratis content aan je account toevoegen voor titels als New World, Apex Legends, Battlefield 2042, FIFA 22 en meer.

De gratis games van januari bij Amazon Prime

Heb je de gratis titels die je in januari aan je collectie hebt kunnen scoren nog niet geclaimd, dan is het een goed idee om dat nu alsnog nog te gaan doen. Tot 2 februari kan je namelijk nog Star Wars Jedi: Fallen Order, Total War: Warhammer en World War Z: Aftermath claimen. En op 1 februari loopt de actie op onder andere Fahrenheit, WRC 7 en Abandon Ship af. Wees er dus nog snel bij!

Populair Nieuws