Far Cry 6 tijdelijk gratis te spelen

News
donderdag, 24 maart 2022 om 13:30
far cry 6f1595916424
Mocht je je nog niet aan Far Cry 6 gewaagd hebben, dan is dit weekend misschien je kans. Je kunt de game nu namelijk tijdelijk gratis spelen. Je kunt dan ook meteen de Stranger Things-crossover meepakken.
In het najaar van vorig jaar verscheen Far Cry 6. Die game was zeker niet perfect, maar had toch wel het nodige te bieden. Als je nog niet overtuigd was om de game een kans te geven, is dit weekend je kans.
Van 24 maart tot en met 27 maart kun je namelijk een gratis versie van de game downloaden en spelen. Het mooiste daaraan is dat dit geen demo of verkorte versie is. Je kunt de volledige versie van de game spelen en daar in de gegeven periode zoveel tijd in steken als je wil.

Ook Stranger Things-crossover speelbaar

Tegelijk met de gratis speeltijd komt er ook een Stranger Things-crossover naar de game. Hierin kun je een vreemde versie van Yara (waar Far Cry 6 zich afspeelt) verkennen. Je zult verschillende locaties die geïnspireerd zijn door de Netfix-hit bezoeken op zoek naar je verdwenen hond Chorizo.
Mocht Far Cry 6 je bevallen, dan kun je de game ook met korting scoren om ongestoord verder te spelen met al je voortgang intact. De komende dagen is de game in verschillende stores afgeprijsd. In de Ubisoft Store, de PlayStation Store en de Microsoft Store kun je de game met flinke korting aanschaffen. De acties lopen in ieder geval tijdens het gratis weekend en in sommige gevallen tot het einde van de maand.