Far Cry 6 DLC rondom Pagin Min komt volgende week uit

News
donderdag, 06 januari 2022 om 14:00
far cry 6 headerf1635340846
Ubisoft heeft aangekondigd wanneer we de volgende DLC mogen verwachten waarin we in de huid kruipen van een oude Far Cry vijand. Op 11 januari wordt het namelijk mogelijk om de Pagan Min DLC te spelen. Goed nieuws voor Far Cry 4 fans die hier naar uitkeken dus.
Ubisoft heeft voor de release van Far Cry 6 aangekondigd dat de nieuwste Far Cry game een aantal DLC's zal gaan krijgen waarin we in de huid kunnen kruipen van drie vijanden uit eerdere games. Al eerder is de DLC uitgekomen van Vaas en nu is het de beurt aan Pagan Min om naar de game te komen.

Wat moeten spelers van de Pagan Min DLC verwachten?

Het lijkt erop dat de DLC ongeveer hetzelfde zal zijn als de Vaas DLC. Je speelt als Pagan Min en je komt erachter wat er allemaal in het hoofd van de Far Cry schurk afspeelt. Daarnaast zal je er ook achterkomen wat zijn verleden is.
De Pagan Min DLC is niet de laatste DLC waarin we als schurk kunnen gaan spelen. Er komt ook nog een derde DLC aan, dit zal wel de laatste zijn. In deze DLC zal er gespeeld kunnen worden als Joseph Seed. Dit zal de laatste DLC worden waarin er gespeeld kan worden als oude vijand en wanneer deze DLC zal uit gaan komen is nog onbekend, maar zal net zoals bij de eerdere DLC's vast vlak voor de release bekend worden gemaakt.

Populair Nieuws