Nieuwe krachtige gaming laptops van MSI onthuld op CES 2022

News
donderdag, 06 januari 2022 om 13:30
msi persberichtf1641459377
MSI heeft een aantal krachtige nieuwe gaming laptops aangekondigd tijdens CES 2022. Dit heeft het bedrijf virtueel gedaan, omdat het bedrijf niet fysiek aanwezig wilde zijn bij het grote evenement. Het bedrijf heeft een aantal laptops aangekondigd met 12th gen Intel processors.
MSI heeft een aantal nieuwe NVIDIA GeForce RTX-laptops onthuld die klaar zijn voor de toekomst van het gamen. Volgens het bedrijf zijn de prestaties van de laptops een stuk beter dan de vorige modellen dankzij de nieuwe hardware die in de notebooks gestopts zijn.

Wat is er speciaal aan de nieuwe MSI laptops?

De laptops zijn de eerste die gebruik maken van een GeForce RTX 3080 Ti, één van de nieuwe videokaarten van Nvidia. De GPU kan bij veel games een framerate van 100 fps of hoger leveren bij een resolutie van 1440p. Dit zorgt ervoor dat de laptops betere prestaties leveren dan zelfs de TITAN RTX desktop GPU.
Ook is de prestatie van de CPU, dankzij de 12e generatie Intel processors een stuk vooruitgegaan, met prestatieverhogingen 'tussen de 30 tot 45 procent' vergeleken met eerdere MSI laptops. Een krachtige CPU heeft ook de nodige koeling nodig en MSI heeft daarvoor een nieuwe oplossing gebruikt in de vorm van de Phase Change Liquid Metal Pad. De koeling zou even effectief zijn als vloeibaar metaal, maar veiliger en betrouwbaarder.
MSI heeft in totaal vijf laptops onthuld die dus allemaal gemaakt zijn om mee te gamen. Hier zit ook een laptop tussen in het thema van Ubisoft's aankomende game Rainbow Six Extraction. Bij deze laptop krijg je ook een bundel met de game en andere spullen van Rainbow Six Extraction.