Fans spotten mogelijke tease in Indiana Jones gameplay reveal

News
maandag, 22 januari 2024 om 11:00
indiana jones and the great circlef1705652357
Vorige week onthulde Xbox de eerste gameplay van Indiana Jones and the Great Circle, gemaakt door MachineGames. Maar die game is mogelijk niet het enige dat de studio in het vat heeft. Mogelijk is de volgende game zelfs al geteased.
Indiana Jones and the Great Circle is pas net volledig onthuld, maar de game moet al snel uitkomen. Het is dan ook mogelijk dat ontwikkelaar MachineGames al het één en ander aan het plannen is voor de volgende game. Fans hebben zelfs een mogelijke tease gespot voor de onthulling van Indiana Jones.
Op zeker moment is er namelijk een whiteboard in beeld, waarop wat ontwerpen voor Indiana Jones te zien zijn, maar ook de tekens “AKE 6”, zo spotte een fan op ResetEra. Aangezien niet het hele bord in beeld is en er onder deze tekens het bekende Quake-symbool te zien is, is het goed mogelijk dat er voluit Quake 6 staat.

Maakt MachineGames Quake 6?

Een tease voor Quake 6 is misschien opmerkelijk, aangezien er geen game is met de naam Quake 5. Maar de game Quake Champions werd bij ontwikkeling intern gezien als het vijfde deel. Als er nu een nieuwe titel in ontwikkeling is, zou hij dus inderdaad gezien worden als zesde deel.
Van oorsprong wordt de Quake-franchise niet gemaakt door MachineGames, maar de studio heeft content gemaakt voor eerdere delen. Het is dan ook niet ondenkbaar dat de studio in enige mate aan een nieuwe titel werkt. Er is alleen nog niets bevestigd, dus het zal moeten blijken of dit daadwerkelijk een Quake 6-tease is.