Fans mogen nu stemmen op speciale livery RB19 van Max Verstappen

News
donderdag, 06 juli 2023 om 9:30
sergio perez gp miami 2022f1683287423
Dit seizoen rijdt Red Bull Racing drie keer met een speciale livery. Fans kunnen nu stemmen op hun favoriete ontwerp voor de RB19 van Max Verstappen en Sergio Perez tijdens de GP van de Verenigde Staten.
Formule 1-teams komen soms voor speciale gelegenheden met een speciale livery voor de auto. Zo zal Williams tijdens de GP van Groot-Brittannië met een vlag van het land rijden op de auto. Ook McLaren komt met een glimmende auto, dankzij een samenwerking met Google Chrome.
Eerder dit jaar heeft Red Bull Racing aangekondigd dat het dit jaar drie keer rijdt met een speciale livery. De eerste keer was tijdens de GP van Miami en dat wordt gevolgd door de GP van de Verenigde Staten in Austin en de GP van Las Vegas.
Fans mogen zelf aan de slag met het ontwerp van de RB19 en er zijn veel creatieve inzendingen geweest. Voor de GP van Miami besloot Red Bull Racing alleen zelf een ontwerp uit te kiezen. Voor de GP van de Verenigde Staten is er alleen meer input van de fans. Je kan namelijk nu stemmen op twee verschillende designs voor de RB19 van Max Verstappen en Sergio Perez.

Amerikaanse invloeden op de RB19

De twee ontwerpen zijn duidelijk geïnspireerd door de Amerikaanse vlag en de cowboy-elementen die normaal de toon zetten in Austin. Zo verschijnen de coureurs van Red Bull Racing vaak in overalls met een Wild West-thema, inclusief een cowboyhoed.
We moeten nog wel even geduld hebben voor de GP van de Verenigde Staten. De race wordt namelijk georganiseerd op 22 oktober.

Populair Nieuws