Pre-order Like A Dragon: Infinite Wealth hier het goedkoopst

News
maandag, 22 januari 2024 om 12:30
like a dragon infinite wealthf1686505439
Binnenkort is het weer tijd voor een gloednieuwe Like A Dragon-game. Als je die zo snel mogelijk in huis wil hebben, kun je overwegen een pre-order te plaatsen. Wij zetten de goedkoopste opties voor je op een rij.
Tal van winkels verkopen Like A Dragon: Infinite Wealth alvast voor de PlayStation 5, PlayStastion 4, Xbox en PC. Logisch, want de game moet volgende week al op de mat kunne liggen. Hier en daar kun je de game al flink goedkoper vinden dan de 69,99 die als adviesprijs geldt. De goedkoopste pre-orders zetten we hieronder op een rij.

Kiryu én Ichiban in Like A Dragon: Infinite Wealth

In de vorige Like A Dragon (toen nog Yakuza) kregen spelers voor het eerste een nieuwe protagonist onder de knoppen, namelijk Ichiban. Het afscheid van Kiryu heeft alleen niet bijzonder lang geduurd, want hij is in Infinite Wealth weer terug. Dit keer ga je dan ook met twee Yakuza op pad. Om te weten te komen wat Kiryu in de tussentijd zoal heeft gedaan, kun je Like A Dragon Gaiden: The man Who Erased His Name spelen.
Het wachten op Infinite Wealth is overigens niet al te lang meer. De game verschijnt namelijk al op 26 januari. Met een pre-order heb je de game als het goed is meteen die dag in huis.