Fallout TV-serie is nog in ontwikkeling

News
vrijdag, 12 november 2021 om 14:30
1f1571338982
Het is al meer dan een jaar geleden dat Bethesda Game Studios en Amazon Prime Video een TV-serie aankondigden over de Fallout games. Sommige fans dachten zelfs dat de serie was geannuleerd. Todd Howard, president van Bethesda, geeft na een lange stilte nu eindelijk een update over de serie.
In een Reddit Q&A werd er aan Todd Howard gevraagd over de Fallout serie. Hoewel hij weinig te zeggen had over het project vertelde hij wel dat de TV-serie nog in ontwikkeling is.
Er waren al eerder pogingen gedaan om een Fallout-filmfranchise te lanceren. Maar Amazon heeft vorig jaar aangekondigd dat dit een serie zal worden. In juli 2020 werden Jonathan Nolan en Lisa Joy, de makers van Westworld, aan het project verbonden.
De eerste Fallout-game kwam in 1997 uit en was gemaakt door Interplay Productions. Tien jaar later nam Bethesda Studios de Fallout-franchise over en kwam de studio met Fallout 3 en Fallout 4. De meest recente game in de reeks is Fallout 76, waarbij spelers samen de post-apocalyptische wereld kunnen verkennen.

Plot Fallout serie nog onbekend

Het is nog moeilijk te zeggen welke game(s) de serie van Fallout zal volgen. De serie kan ook een nieuw verhaallijn bieden wat is gemaakt met hulp van de concepten en thema’s uit de games. Voor nu moeten de fans nog afwachten tot er meer informatie komt over de serie.