Fall Guys seizoen 4 op 22 maart met Among Us cross over

News
dinsdag, 16 maart 2021 om 9:00
fallguysseason3f1634025644
Fall Guys seizoen 4 is er bijna. Op 22 maart 2021 mogen we aan de slag met een heel nieuw thema, namelijk de toekomst! Daarnaast komt er een toffe cross over met Among Us naar de game.
Mediatonic maakte de release van Fall Guys seizoen 4 bekend met een toffe nieuwe trailer. Hierin is een aantal nieuwe elementen te zien, waaronder een soort lift en transparante loopbruggen. Alles past in het futuristische plaatje dat de game in het vierde seizoen gaat schetsen op 22 maart. Ook is aan het einde van de trailer, die hieronder te zien is, een toffe aankondiging voor een nieuwe cross over te zien. Among Us komt naar de game!

Toffe cross over onderweg naar Fall Guys

Among Us is de nieuwste cross over die Fall Guys aan zal doen. De gekleurde boontjes zullen straks als de ruimtemannetjes uit die game aangekleed kunnen worden. Het is niet de eerste cross over die e game krijgt. Eerder al kwamen onder andere Sonic, DOOM, Godzilla en anderen voorbij in de game. Wat de Among Us pakjes zullen gaan kosten, is nog niet bekend. Daarnaast is niet bekend of dit het enige element is dat naar de game komt, of dat er meer elementen uit de game naar Fall Guys komen. Het zou toch tof zijn als je ineens een hap uit een tegenstander kon nemen?