Fall Guys seizoen 4 trailer getoond op Twitter

News
donderdag, 11 maart 2021 om 14:30
fallguysseason3f1634025644
MediaTonic, de ontwikkelaar van de hilarische knockout-game, Fall Guys: Ultimate Knockout, heeft een nieuwe trailer van het aankomende vierde seizoen getoond op Twitter. Er komt weer een heleboel tofs naar de game!
In de Tweet is één van de zeven nieuwe levels, die in Fall Guys seizoen 4 voorbij gaan komen, te zien. Het level heet Skyline Stumble en is gemaakt voor 60 spelers tegelijk. Het vierde seizoen wordt geïnspireerd door Retro en brengt oude tijden opnieuw tot leven. Het nieuwe level laat dat alleen nog maar meer zien. We kunnen zien dat er overal neonlichten zijn en enorm felle kleuren. Het lijkt zelfs alsof het parcours waar spelers overheen moeten rennen, de looks heeft van een flipperkast.
Het nieuwe level brengt ook weer unieke aspecten met zich mee. Er komen gebieden waar heel weinig zwaartekracht is of juist heel veel. Daarbij komen er ‘Flippity Bippities’, ‘Chonky Buttons’ en ‘Spicy Light Swingers’ die in de nieuwe levels als obstakels zullen fungeren.

Overname MediaTonic

Mediatonic is eerder deze maand overgenomen door Epic Games. Dit zou de ontwikkelaar meer mogelijkheden geven tijdens het maken van nieuwe levels en seizoenen. Het team dat nu kan helpen met Fall Guy is dan ook flink uitgebreid. Er zouden nu ook functies in de game kunnen komen die Rocket League en Fortnite hebben. Dingen zoals cross-play en meer groepsmodi werden eerder al genoemd als eventuele updates.
Wat we nog meer kunnen verwachten van het nieuwe seizoen en de overname door Epic Games, is nog even afwachten. Als het goed is krijgen we op 15 maart 2021, een releasedatum voor het nieuwe seizoen, zodat we nog de laatste kroontjes kunnen verzamelen in seizoen 3.5!