Facebook neemt VR studio Ready at Dawn over

News
dinsdag, 23 juni 2020 om 11:30
lone echof1592897384
Via een blogpost werd bekendgemaakt dat VR studio Ready at Dawn wordt overgenomen door Facebook. Eerder werkte de ontwikkelaar aan games voor Oculus Studios. Daar werden titels ontwikkeld door het Oculus-platform van Facebook zoals Lone Echo.
Eerder werkte Ready at Dawn aan games zoals Lone Echo, Echo Arena en Echo Combat. Momenteel is Lone Echo II in ontwikkeling bij Ready at Dawn. Ready at Dawn is een ervaren gameontwikkelaar en Facebook kan met zijn nieuwste vorderingen de toekomst van Ready at Dawn een stuk gemakkelijk maken voor originele VR-inhoud.
Er zal verder niet veel veranderen aan Ready at Dawn. Het bedrijf blijft bij haar eigen aspect voor het ontwikkelen van games en Facebook zal ze alleen maar meer ondersteunen samen met Oculus Studios. Ready at Dawn is op dit moment volop bezig met de ontwikkeling van Lone Echo II. Voor zover het bekend is heeft Ready at Dawn nog geen andere toekomstige projecten aangekondigd.

Ontwikkeling

Ready at Dawn is op dit moment volop bezig met toekomstige games, maar verdere details daarover zijn nog niet bekend. Het hele Ready at Dawn team zal zich voegen bij Oculus Studios. Het team werkt zo veel mogelijk aan de verbetering van VR games en om VR nog meer te versnellen. Met elkaar zullen Oculus Studios en Ready at Dawn het komende jaar werken aan innovaties voor VR games. Oculus Studios geeft in de blog aan dat ze erg blij is dat Ready at Dawn voor versterking zorgt en dat ze samen aan de gang kunnen voor nog meer VR games.

Populair Nieuws