F1 GP van Spanje 2022 verblijdt kijkers met heerlijk tijdschema

News
vrijdag, 20 mei 2022 om 16:00
si202204240408 newsf1651832790
Dit weekend is het tijd voor de volgende race in het Formule 1 seizoen. Max Verstappen komt steeds dichterbij de eerste plek om strijd met de andere coureurs dit keer in het zonnige Spanje. De F1 GP van Spanje 2022 brengt dan een heerlijk tijdschema met zich mee.
In tegenstelling tot het eerste weekend van mei wordt het tijdschema van Spanje geen nachtwerk. Dit was in Miami het geval doordat het tijdsverschil met de Verenigde Staten aanzienlijk was. Daar is in Spanje gelukkig geen sprake van en dus worden de Europese tijden gewoon aangehouden.
Dit wil zeggen dat je niet de wekker hoeft te zetten om alles goed mee te krijgen en ook hoef je niet tot in het holst van de nacht wakker te blijven. De vrije trainingen en de kwalificatie zijn, net als de race zelf, gewoon overdag.

F1 GP van Spanje 2022 brengt mogelijk aansluiting voor Verstappen

Het raceweekend in Spanje kan voor Max Verstappen cruciaal zijn in de strijd om de strijd weer aan te gaan met Charles Leclerc. De Monegask staat momenteel 19 punten voor op Verstappen, maar na een goed raceweekend kan Verstappen in de nek hijgen bij de huidige nummer 1. Een eerste plek voor de Nederlander verkleint het gat minimaal met zes punten in het voordeel van Verstappen. Of dat lukt, zien we dit weekend pas.
Wederom is het te hopen dat Viaplay de beeldkwaliteit tegen die tijd compleet heeft opgelost. Ook in Miami bleek de streamingdienst geen goede verbinding te hebben, waardoor tal van gebruikers de race slecht konden zien. Eerder pareerde de streamingdienst de kritiek van gebruikers nog door te zeggen dat de problemen bij de internetverbinding van gebruikers zelf lag.
Dit artikel is origineel gepubliceerd op 16 mei 2022.

Populair Nieuws