F1 GP van Canada 2022 tijdschema zorgt voor late avonden

News
maandag, 13 juni 2022 om 13:30
rb18 max verstappen f1 autof1644423858
Komend weekend is het alweer tijd voor het volgende raceweekend in de Formule 1. Dit keer staat de F1 GP van Canada op het programma. Het F1 GP van Canada tijdschema is nu uit de doeken gedaan en zorgt direct voor een lading hoofdpijn.
Komend weekend is het alweer tijd voor een nieuwe Grand Prix in het Formule 1 2022-seizoen. Dit keer staan Max Verstappen en de andere coureurs op de baan in Canada klaar om te racen tijdens de F1 GP van Canada. Het tijdschema dat daarbij hoort, zorgt alleen wel voor late avonden bij fans.
De race en vrijwel alle trainingen en de kwalificatie zijn pas in de avond voor Nederlanders. In Canada zelf is het in de middag, maar door het tijdsverschil komen daar een aantal uurtjes bij op voor kijkers van Nederlandse bodem. Het F1 GP van Canada tijdschema komt er dan ook als volgt uit te zien.

F1 GP van Canada 2022 stukje later dan gebruikelijk

Het raceweekend in Canada is dus een stukje later in de avond dan gebruikelijk. Voor Max Verstappen en de andere coureurs zal het waarschijnlijk geen probleem zijn, gezien die wel van hun jetlag af zijn wanneer de race begint. Voor de Nederlander kan het raceweekend erg goed uitpakken als Max Verstappen eerste wordt. Afgelopen weekend kon Verstappen al uitlopen dankzij het uitvallen van directe concurrent Charles Leclerc.
Als Viaplay dit weekend de kwaliteit van de beelden hoog weet te houden, kan het weer een mooi weekend worden. In Azerbeidzjan was de beeldkwaliteit goed, doordat er geen storingen waren. Viaplay heeft na een tirade van de Consumentenbond wel laten weten te streven naar verbeteringen. Zo komt de streamingdienst met een speciale klachtenlijn.

Populair Nieuws

Laatste Reacties