F1 GP Spanje met Viaplay pijnlijk slecht te zien

News
maandag, 23 mei 2022 om 9:00
f1viaplayf1641918326
Bij Viaplay gaat het flink mis volgens de vele fans die het raceweekend volgen. De F1 GP van Spanje is dit weekend en op Twitter wordt de klaagzang langzaam maar zeker oorverdovend.
Fans zijn totaal niet te spreken over de beeldkwaliteit die Viaplay tijdens de Formule 1 Grand Prix van Spanje levert. De Grand Prix van Spanje komt zo’n twee weken na de race in Miami waar Viaplay de plank ook flink missloeg. Toen stond Twitter vol met klachten en bijna twee weken later heeft de streamingdienst helaas nog niet veel verbeterd. Tenminste, merkbare verbeteringen zijn er volgens de fans niet.
Wederom laat de beeldkwaliteit het afweten op twee vlakken. De resolutie zou niet van goede kwaliteit zijn en ook hapert de stream enorm veel. Sommige klanten hebben zelfs last van streams die regelmatiger crashen dan Nicholas Latifi en moeten de stream opnieuw opstarten om de race van Max Verstappen te kunnen blijven volgen. Daarnaast kunnen de commentatoren en analisten ook nog niet de liefde van het publiek veroveren en dus haken veel mensen af.
Zelfs de Consumentenbond doet vandaag nog een duit in het zakje van Viaplay waar nog aanzienlijk veel klachten openstaan. Hieronder kun je de klachtenregen in enige vorm vinden zoals deze op Twitter verloopt met #viaplay en #viaplayf1:

Viaplay wil niets weten van kritiek

Viaplay zelf is van mening dat de kritiek onterecht is. Laatst sprak Marco Zwaneveld, head of sports van Viaplay Nederland, nog over de problemen. Hij liet weten dat er niet zoveel problemen zijn en dat de basis van de dienst goed is. Ook zou de streamingdienst zelf niet het probleem zijn, maar zou de internetverbinding van klanten de oorzaak zijn.
Mocht je niet willen wachten tot de kwaliteit beter wordt of tot Viaplay zelf de problemen toegeeft, kan dat natuurlijk ook. Wij leggen je precies uit hoe je Viaplay opzegt en overstapt naar F1 TV Pro.

Populair Nieuws