Tip: Xbox Series S kopen kan nu met flinke korting

News
maandag, 23 mei 2022 om 8:00
xbox series s 4f1605170266
De Xbox Series S is in de aanbieding. Bij bol.com is de bol.com 7-daagse weer eens aangebroken en dat betekent veel korting op talloze producten. Nu is ook duidelijk dat je korting kunt vinden op de Xbox Series S, want daar gaat een mooie 10 procent van de verkoopprijs af.
Je kunt nu de Xbox Series S kopen bij bol.com voor 269 euro dankzij de lekkere korting. Daarmee kun je next-gen gaming voor een wel hele mooie prijs scoren. Normaalgesproken kost de console van Microsoft namelijk 299 euro. Dat is dus 30 euro korting op je aankoop.
Het betreft hier dus de goedkopere variant van de next-gen Xbox-systemen. In tegenstelling tot de Xbox Series X heeft de Series S bijvoorbeeld geen diskdrive. Ook kan de console geen games draaien in 4K. Je hebt het te doen met 1440p maximaal.De Xbox Series X is alleen wel 200 euro duurder dan de Xbox Series S en blijkt in de praktijk ook moeilijker verkrijgbaar.
Het aanhoudende chiptekort veroorzaakt deze problemen vooral voor Microsoft (en Sony's PlayStation 5), maar voor de Xbox Series S vallen de problemen mee. Die console is een stuk beter verkrijgbaar en volgens geruchten verkoopt deze ook beter dan de Series X.

De bol.com 7-Daagse is begonnen

De Xbox Series S is lang niet de enige deal die bij bol.com momenteel te vinden is. Er zijn tal van producten met korting te vinden, waaronder een scala aan games waar 30 procent korting op te vinden is. Gelukkig hebben we voor jou in dit overzicht alvast een aantal van de beste deals op een rijtje gezet.
Dit bericht is op 23 mei 2022 bijgewerkt.

Populair Nieuws