Dit is de programmering voor de F1 bij Viaplay

News
vrijdag, 25 maart 2022 om 18:00
f1viaplayf1641918326
Het tweede weekeinde van de Formule 1 is alweer gestart en dit weekeinde racen de teams in Saudi Arabië. Dit hele weekeinde kan je Formule 1 kijken bij Viaplay en F1 TV Pro. Wij geven je het spoorboekje voor de diverse uitzendingen bij Viaplay.
Na een razendspannend eerste Formule 1 weekeinde is het hele circus meteen doorgestoten naar Saudi Arabië, waar dit weekeinde de tweede race van het seizoen gereden wordt. Voor wie dit bekend voorkomt: dat klopt, nog niet lang geleden waren we hier ook, toen voor de één na laatste race van het spetterende seizoen 2020-2021, waarbij Max Verstappen pole position leek te gaan pakken maar in de allerlaatste bocht net te wijd uitkwam en de muur raakte.
Wordt het dit jaar weer zo spannend? Max en Red Bull hebben in ieder geval wat goed te maken na hun uitvalbeurten in de eerste race.
Uiteraard is alles weer live te volgen bij zowel Viaplay als F1TV Pro. Wij geven jullie alvast een spoorboekje voor de uitzendingen van Viaplay voor dit weekeinde.
si202203190303 newsf1647865562

Formule 1 bij Viaplay

Viaplay heeft diverse livestreams waarbij gewisseld kan worden tussen de hoofd-livestream, diverse coureursfeeds en de pitlane. Dit zijn alle nu bevestigde liveuitzendingen bij Viaplay:
Een aantal uitzendingen is nog niet bekend. Deze zullen na afloop van de race plaatsvinden maar zijn nog niet van een tijd voorzien.
We wensen jullie veel kijkplezier!