Extreem dure Resident Evil Village Collector's Edition gespot

News
dinsdag, 26 januari 2021 om 10:00
resident evil villagef1611649683
Het is een speciaal jaar voor Resident Evil. De franchise viert namelijk alweer haar 25ste jubileum en doet dat met de release van Resident Evil Village. De game krijgt nu voor de gelegenheid bovendien een extreem dure Collector’s Edition in Japan.
De laatste jaren worden Collector’s Editions van games steeds indrukwekkender, met opvallende goodies die in het pakket worden geleverd. Als ontwikkelaar wil je natuurlijk wel iets memorabels voor je fans beschikbaar stellen, waar ze nog lang van kunnen genieten.
Voor de meest indrukwekkende speciale edities moet je alleen wel diep in de buidel tasten en dat is helemaal het geval voor de Collector’s Edition van Resident Evil Village in Japan. Daar kunnen fans namelijk een editie kopen waarbij ze niet alleen de game krijgen, maar onder andere ook een beeldje, miniaturen van wapens, een concept art boek, een kaart en nota bene de jas van Chris Redfield. Dat alles komt bovendien geleverd in een grote, metalen kist. Het prijskaartje voor dat alles? 192,500 Yen, omgerekend zo’n slordige 1500 euro. Het is nog niet bekend of de indrukwekkende Collector’s Edition ook naar Europa komt.

Waar gaat Resident Evil Village over?

Het nieuwe deel in de bekende Resident Evil franchise is een vervolg op Resident Evil 7. Ethan Winters keert weer terug als de protagonist en komt in de moeilijkheden wanneer hij het pad kruist met Chris Redfield. De zoektocht van Ethan leidt hem naar een mysterieus dorp, waar een groep heksen de dienst uitmaken. Dat laatste is bekend geworden tijdens de livestream die Capcom vorige week heeft georganiseerd., waar ook de releasedatum bekend is gemaakt.

Populair Nieuws