Vervolg op indieklassieker Celeste nu uit

News
dinsdag, 26 januari 2021 om 9:30
analisis de celeste de lo mejor del ano 143982f1611648830
In 2018 werd de game Celeste niet alleen bijzonder goed ontvangen, maar ook nog eens extreem populair. De aandoenlijke platformer met bijzonder goed verhaal en heerlijke, uitdagende mechanics viel goed in de smaak en wordt drie jaar dit jaar. Om dat te vieren heeft de maker per direct een vervolg uitgebracht voor de game op wel heel bijzondere wijze.
Om de derde verjaardag van Celeste te vieren heeft ontwikkelaar MattMakesGames een vervolg op de game gemaakt. Bijzonderste van allemaal: de game is per direct speelbaar en volledig gratis. De game kan namelijk gewoon in je browser gespeeld worden.
Celeste 2 Lani's Trek is de naam van de game. Op Twitter laat de maker weten dat het vervolg op PICO-8 Celeste Classic in slechts drie dagen gemaakt is. De game is dan ook niet heel lang, maar krijgt van gebruikers wel al veel positieve reacties.
celeste 2 lanis trekf1611649078

Celeste vervolg komt onverwachts

Dat MattMakesGames voor de derde verjaardag van de platformer een vervolg uit zou brengen komt als een complete verrassing. Het is dan ook geen traditioneel vervolg, maar wel een toffe manier om het jubileum te vieren.
Celeste kwam oorspronkelijk in 2018 uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC. Het is de tweede game van Matt Makes Games die mainstream wordt. Hiervoor maakte de ontwikkelaar een andere indiefavoriet: TowerFall Ascension. Hierin speel je met vrienden tegen elkaar in een dodelijk spannende arena.

Populair Nieuws