LEGO Star Wars: The Skywalker Saga krijgt meer dan 300 speelbare personages

News
dinsdag, 26 januari 2021 om 10:30
lego star wars the skywalker sagaf1598555696
De LEGO Star Wars games zijn sinds het eerste deel een groot succes geweest, maar het ultieme deel moet nog uitkomen. Ontwikkelaar Traveller’s Tales werkt momenteel namelijk aan LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, dat maar liefst meer dan 300 speelbare personages gaat krijgen.
Met de release van Star Wars: The Rise of Skywalker is er een einde gekomen aan The Skywalker Saga. Een reeks van negen films die een groots avontuur in het Star Wars universum vertellen. Met een tijdspanne van tientallen jaren en talloze interessante karakters is het een verhaal dat zijn weerga niet kent.
Al die karakters die voorbij zijn gekomen in de films, gaan nu bovendien hun opwachting maken in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Dawn McDiarmid, de Lead Hub Designer van de game, laat in een interview met Official PlayStation Magazine vallen met hoeveel karakters spelers kunnen gaan spelen.

Meer dan een simpele compilatie

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga voegt alle eerdere LEGO Star Wars games samen, maar Traveller’s Tales is een stapje verder gegaan dan simpelweg een compilatie. Zo kunnen Jedi karakters nu aan de slag met verschillende combo’s van light en heavy attacks en Force krachten, terwijl personages met blasters de games kunnen verkennen met een third person camera. Spelers kunnen bovendien kiezen met welke trilogie ze de game beginnen. Je kan dus kiezen voor de chronologische volgorde of de klassieke volgorde.