Extended trailer van next-gen game Pragmata onthult meer details

News
donderdag, 18 juni 2020 om 13:30
pragmataf1592479897
Capcom heeft een langere trailer vrijgegeven van haar komende sci fi game Pragmata. De trailer duurt bijna een minuut langer dan de versie van het PS5 reveal event en onthult meer details over de setting.
Vaak is er tijdens een reveal event niet genoeg tijd om een lange trailer uit te brengen. Daarom worden trailers soms wat ingekort. In het geval van Pragmata was dit blijkbaar het geval, want Capcom heeft nu een langere trailer vrijgegeven. De trailer is bijna een minuut langer en in die extra 60 seconden komen er meer details over de setting voorbij. Zo is er aan het begin van de trailer wat meer van de stad te zien, maar zit al het interessants aan het einde.
Als de ruimteman namelijk de lucht in gelanceerd wordt met het meisje dat hij tegen is gekomen, lijkt het alsof hij door scherven van een monitor vliegt. Op zich is dat niks nieuws en wat dit al in de vorige trailer te zien. Alleen zien we daarna iets opmerkelijks. De man en het meisje komen namelijk aan de andere kant van de 'monitor' weer tevoorschijn en dat geeft ons en blik op het gat waardoor ze vliegen. Dit gat lijkt in de maan te zitten. De setting van de game lijkt hierdoor iets met de binnenkant van de maan te maken te hebben, of een alternatieve versie hiervan.

Vrijheid

Helemaal aan het einde van de trailer vraagt het meisje aan de ruimteman wat de bol in de verte is. Dit is de Aarde, maar de man omschrijft het als ' hun vrijheid'. Dit kan erop duiden dat de maan gebruikt wordt als een soort gevangenis die in Pragmata een deel van de spelwereld vormt. De game wordt hierdoor nog mysterieuzer dan hij al was. Het plot van de game is nog onbekend, maar we hebben wel al een releasewiondow gekregen van Capcom. Pragmata moet namelijk in 2022 uitkomen voor PlayStation 4 en Xbox Series X.
Bekijk de extended Pragmata trailer hieronder.
Pragmata kan ook al in pre order gezet worden. Dat doe je bij bol.com voor 74,99 euro.

Populair Nieuws