Capcom onthult post-apocalyptische game Pragmata

News
donderdag, 11 juni 2020 om 23:20
pragmataf1591909870
Capcom heeft tijdens het PS5 event een duit in het zakje gedaan door een gloednieuwe game te tonen. Met een trailer toonde de ontwikkelaar haar komende game Pragmata. De game lijkt een post-apocalyptisch avontuur te worden waarin de maan een grote rol speelt.
In de trailer tont Capcom ons een ruimteman die door New York lijkt te lopen. Zijn pak lijkt compleet bepantserd te zijn met op zijn rug een speciale module. De stad waarin hij rondloopt is helemaal verlaten en het is een enorme bende. Overal staan auto's geparkeerd en het lijkt erop alsof het een flinke chaos is geweest. Als de man de omgeving scant zien we de silhouetten van een paar kinderen en andere mensen die de straat over gerend hebben. Het lijkt alsof ze op de vlucht zijn voor iets.
Tussen deze mensen duikt ineens een levend levend meisje op dat met een holografische kat aan het schuilen is. De man en het kind kijken elkaar even aan en lopen dan langzaam naar elkaar toe. Als de camera draait zien we wat er gebeurd is. De maan staat abnormaal dicht bij Aarde en daardoor is de zwaartekracht helemaal in de war geschopt.
Kijk hieronder de trailer van de game:

Death Stranding vibe

Pragmata heeft op het eerste oog een beetje het sfeertje van Death Stranding, maar al snel slaat de sfeer om en vlucht het duo naar de maan. Wat voor game Capcom precies voor ons in petto heeft, is nog onbekend. Dat we in een post-apocalyptische game terecht zullen komen is een zekerheid. De game is volop in ontwikkeling en komt in 2022 uit. Of Pragmata een PlayStation 5 exclusive wordt, is nog onbekend.