Naar deze PS5 games kijkt de XGN redactie het meest uit!

  Tijdens de reveal van de PlayStation 5 kwam Sony met een behoorlijke lijst games. Of één persoon ál die games gaat spelen valt te bezien: iedereen heeft natuurlijk voorkeuren. Daarom vragen we de XGN redactie: Welke PS5 games vind jij het interessantst?

  Richard

  De Demon's Souls Remake! De Souls-serie is er eentje die ik zowel liefheb als intens haat afhankelijk van hoe vaak ik door belachelijke hitboxes, oneerlijke tegenstanders en gretigheid sterf. Dat er een remaster komt van Demon's Souls geeft mij de hoop dat die ofwel naar de PC wordt geport op een bepaald moment, of dat er met voldoende vraag een PC-port komt van Bloodborne. Zo niet, dan zou ik het geen enkel probleem vinden om enkel voor die twee games een PlayStation aan te schaffen (mits de prijs een beetje meevalt).

  Roy

  Om eerlijk te zijn was ik in eerste instantie een beetje teleurgesteld over de presentatie, vooral in grafisch opzicht vond ik het niet heel overweldigend. Maar na de stream kwamen de filmpjes online met betere kwaliteit, voornamelijk hogere resolutie, en daar werd ik wel warmer van. Voor mij sprongen er vier games uit: Resident Evil Village, Horizon Forbidden West, Hitman 3 en Spider-Man: Miles Morales.

  Ik ben groot liefhebber van horrorgames en genoot met volle teugen van Resident Evil 2, maar ook Resident Evil 7 en ben blij dat er verder gegaan wordt met het verhaal van Ethan. Samen met Hitman 3 kijk ik het meest uit naar deze game. Wat betreft Spider-Man had ik liever een echte sequel gezien, maar een uitbreiding met Morales in de hoofdrol is ook welkom! Ze kunnen dit bovendien mooi als voorproefje nemen voor een officieel tweede deel op de PS5.

  Marcus

  Voor mij sprongen vooral Horizon Forbidden West, Spider-Man Miles Morales en Ratchet & Clank: Rift Apart eruit. De PS4 games waar deze op voortborduren horen namelijk bij het betrekkelijk kleine lijstje PlayStation games die ik best had willen spelen maar waarvoor ik de aanschaf van een console iets te ver vond gaan.

  Aangezien deze games voor de PS5 nog maar het begin zijn zou het zomaar kunnen dat Sony dit keer een bibliotheek uitbrengt die me wat meer aanspreekt. Tel de backwards compatiblity daar bij op en misschien moet ik (als de prijs een beetje meevalt) de aanschaf van een PS5 gaan overwegen.

  Chris

  Het is een beetje cliché, maar ik kijk er echt naar uit om weer te gaan webslingeren met Miles Morales. Hoewel er even de teleurstelling was dat Spider-Man: Miles Morales geen heel nieuw deel was, is dat ook wel weer niet zo heel gek. In twee jaar tijd stamp je geen heel nieuwe PS5 game uit de grond, daar gaat gewoon meer tijd inzitten.

  Spider-Man op de PS4 was al geweldig, dus dat kan alleen maar beter worden. Alleen, hoe gaan ze om met die grappige tussenfilmpjes met Spider-Man in de metro, als de game straks zo razend-snel van locatie kan wisselen? Dat wordt een gemis! Geintje natuurlijk, sowieso is webslingeren van de ene kant van Manhattan naar de andere kant de beste manier van vervoer!

  Leslie

  De PlayStation 5 game die voor mij het interessants is tot nu toe moet Resident Evil Village zijn. Het lijkt net op een first person variant van de vierde game en ik ben daar helemaal hyped voor. Resident Evil 7, 3 en 2 waren ook allemaal fantastische games, dus ik kan niet wachten op het vervolg.

  Ook kan ik niet wachten op The Outlast Trials. Ik ben een groot horror fan en Outlast 1 en 2 zijn wel mijn favoriete horrortitels. Het ziet er naar uit dat 2021 eindelijk weer een fantastisch jaar zal worden voor horrorliefhebbers.

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.