Update - FIFA 21 release plannen aangekondigd

News
donderdag, 18 juni 2020 om 13:00
fifa 21f1594293715
EA Sports heeft officieel de plannen voor de FIFA 21 release aangekondigd. Via Twitter heeft de uitgever bekendgemaakt wanneer welke delen van de game onthuld zullen worden. Vanavond zal de eerste aankondiging volgen.

Update - Eerste details onthuld

Inmiddels zijn de eerste details over FIFA 21 onthuld. De game komt op 6 oktober uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Een upgrade voor de next-gen versies van de game wordt tevens uitgedeeld, mits je de game voor een bepaalde tijd koopt. Bekijk hieronder de officiële Carreer Mode trailer.
Oorspronkelijke bericht hieronder:
Op Twitter heeft EA Sports de eerste details bekendgemaakt over de nieuwe FIFA 21 release. Een precies datum voor de lancering werd niet gegeven, maar wel wat we de komende maanden kunnen verwachten qua onthullingen. De tijdlijn kun je hieronder terugvinden.
fifa 21 releasef1592476811
In de plannen wordt duidelijk gemaakt dat de FIFA 21 release in delen uit de doeken wordt gedaan. Eerst zal de game tijdens EA Play, vanavond om 01.00 uur Nederlandse tijd onthuld worden, waarna meer informatie in augustus volgt. Mogelijk zal dit tijdens gamescom zijn, maar een eigen evenement van EA is natuurlijk ook mogelijk.
Wat wel zeker is, is dat de informatie in augustus zich zal berusten op de gameplay van FIFA 21. Tevens komt er meer informatie over VOLTA, de Carreer modus, Pro Clubs en FIFA 21 Ultimate Team. Een datum voor wanneer deze informatie wordt verschaft, is nog niet gegeven.

EA Play kijken voor de FIFA 21 onthulling

Net als andere jaren organiseert ook dit jaar EA Play. Dit jaar krijgt de show wel een andere invulling, want door het coronavirus kon een groot evenement voor het publiek niet doorgaan. In plaats daarvan wordt een digitale versie op poten gezet die vannacht om 01.00 uur Nederlandse tijd begint. Welke games er allemaal nog meer op de planning staan is voor nu nog onbekend.
Wil je alvast FIFA 21 pre-orderen? Lees dan ons artikel met alle beschikbare edities!
Dit bericht is op 27 augustus 2020 bijgewerkt.