Tweede trailer van Christopher Nolan' film Tenet duikt in 'tijdreizen'

  Het zal niet lang meer duren voordat we de bioscopen in Nederland weer kunnen bezoeken. Eén van de nieuwste films die we kunnen verwachten is Tenet, geregisseerd door niemand minder dan Christopher Nolan. De nieuwste trailer van de film heeft Nolan op een wel hele bijzondere manier onthuld.

  Warner Bros. Studios

  Christopher Nolan's nieuwe blockbuster

  Regisseur Christopher Nolan heeft al een hele hoop onwijs goede films op zijn naam staan, waaronder de Batman-trilogie, Inception en Interstellar. Vanaf 17 juli zal zijn nieuwste film in de bioscoop draaien, genaamd Tenet. Gisteren heeft Nolan de nieuwste trailer van de blockbuster online gezet. Nog voordat de trailer voor iedereen op YouTube te bekijken was, maakte hij eerst zijn debuut in de populaire game Fortnite.

  Over de film zelf is nog niet veel bekend, in tegenstelling tot veel andere films die al een groot gedeelte van het plot bekendmaken in de trailer. Wel weten we dat tijd een belangrijk concept is en dat de film gevuld is met ontzettend gave actiescènes. Voor Hollywood zelf speelt Tenet ook een grote rol. Door de coronacrisis zijn het onzekere tijden voor bioscopen en is het maar de vraag hoeveel de eerste films die weer in de bioscopen zullen draaien op zullen halen. Toch is er een grote kans dat er genoeg mensen zijn die Tenet willen zien, de trailer is in ieder geval veelbelovend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.