ESO Greymoor console launch uitgesteld uit respect voor George Floyd

  Elder Scrolls Online spelers op de PlayStation 4 en Xbox One moeten nog iets langer geduld hebben, voordat ze met Greymoor aan de slag kunnen. Ontwikkelaar Zenimax Online Studios heeft de console lancering uitgesteld uit solidariteit voor George Floyd.

  De Black Lives Matter protesten die zijn uitgebroken in de Verenigde Staten na de dood van George Floyd domineren de laatste week het nieuws. Verschillende bedrijven hebben daarom besloten om een stapje achteruit te doen, zoals Sony. Het Japanse bedrijf heeft haar PlayStation 5 presentatie uitgesteld.

  Ook Zenimax Online Studios wil met haar nieuwe uitbreiding niet in de weg zitten van een belangrijk moment. De lancering van Greymoor voor de PlayStation 4 en Xbox One zou eigenlijk plaatsvinden op 9 juni, maar is met een dag uitgesteld naar 10 juni, dat laat de ontwikkelaar weten in een blogpost. Op 9 juni vindt namelijk in Houston de herdenkingsdienst voor George Floyd plaats.

  “We voelen dat het niet juist zou zijn voor ons om onze lancering te vieren en af te leiden van belangrijkere momenten op die dag.”

  Zenimax Online Studios

  Greymoor voor de tweede keer uitgesteld

  Het is niet de eerste keer dat de lancering van Elder Scrolls Online Greymoor is uitgesteld. Door de uitbraak van het coronavirus werden de werkzaamheden vertraagd, waardoor de ontwikkelaar een weekje extra nam om alles glad te strijken. Dat is voor het grootste gedeelte gelukt, waardoor wij de uitbreiding hebben beloond met een 8.5 in onze review.

  The Elder Scrolls Online: Greymoor

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.