Er zijn nu plotseling nieuwe kaarten voor F1 GP van Nederland te koop

News
donderdag, 29 juni 2023 om 13:00
f1 gp zandvoort 2021f1660809842
Later dit seizoen komt de Formule 1 weer naar Nederland, met de GP van Zandvoort. De F1-race was eerder al uitverkocht, maar nu zijn er ineens toch nog extra kaarten te koop!
Sinds de terugkeer van de GP van Nederland in 2021, is de race een enorm gewild evenement om bij te wonen. Dat is ook niet zo vreemd met de hoeveelheid F1-fans in Nederland, helemaal sinds de explosieve opmars van Max Verstappen. De kaartjes voor de GP op Zandvoort zijn dan ook vaak snel uitverkocht.
Voor de editie van 2023 was dat ook het geval en moest je tot volgend jaar wachten als je kans wilde maken op een kaartje. Maar de organisatie heeft nu toch een aantal nieuwe kaartjes beschikbaar gesteld voor fans! De kaartjes zijn hier te bestellen.
Je moet er alleen wel snel bij zijn. Volgens de organisatie gaat het slechts om ‘een klein aantal tickets en OP=OP’. Per klant kunnen er maximaal zes tickets worden besteld.

Succesvolle Grand Prix voor Verstappen

De GP van Nederland is een goede race voor Max Verstappen. De regerend wereldkampioen heeft namelijk alle nieuwe edities op eigen bodem gewonnen. Dit jaar is hij dan ook de grote favoriet voor de Nederlandse race, helemaal met de dominantie die hij momenteel laat zien.
De race wordt ook eerder gehouden dan normaal. De afgelopen twee seizoenen werd de race na de GP van België gehouden, maar nu is de Dutch Grand Prix de eerste race na de zomerstop. Het raceweekend vindt daarom nu plaats van 25 tot en met 27 augustus.

Populair Nieuws